mega888 apk Blink Flash Duncan

Un espectacle de Dansa-Teatre per a infants a partir de 2 anys

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ MONTSE ROIG COREOGRAFIA MARINA CARDONA I MONTSE ROIG DRAMATÚRGIA JOAN CASAS MÚSICA ORIGINAL AIDA OSET
ESPAI SONOR AIDA OSET I TOTI ARIMANY ESCENOGRAFIA MARIA ALEJANDRE CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA I ACCESSORIS MARIA ALEJANDRE I QUICO SÀNCHEZ
IL·LUMINACIÓ MARC LLEIXA VÍDEO SÍLVIA ISACH VESTUARI MIRANDA MÉNDEZ PRODUCCIÓ CAROLINE GIFFARD

COPRODUCCIÓ
AMB LA COL·LABORACIÓ
AMB EL SUPORT
Teaser de Marta Romero

Presentació de l'espectacle

En l´espectacle Blink Flash Duncan descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan.
La peça es una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

Sinòpsis argumental

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

Durada

35 minuts (al final de la peça, els nens estan convidats a explorar l’escenari)

Espai mínim necessari

6 x 7 metres de linòleum blanc

Companyia

1 Ballarina
1 Tècnic
1 Acompanyant

Temps muntatge

6 hores

Rider Tècnic


Fotografies © Laura Abad
Mercat de les Flors Novembre 2017

La dansa ha de ser una prolongació dels moviments naturals del cos .../... la dansa posa a l’individu en comunicació harmònica amb el ritme intrínsec de la naturalesa i els cossos celestials.

Isadora Duncan